Solceller på 
Tegltag

Det er vigtigt at bemærke, at man ikke bør benytte tagskruer til montage på et tegltag, da disse ikke kan monteres i toppen af teglstenene, og det anbefales absolut ikke at placere dem i bunden, hvor vandet normalt løber.
Tagsten løftes forsigtigt så bøjlen kan monteres ned over lægten.
Med vinkelsliber skæres forsigtigt en rille svarende til bøjlens bredde i den øverste tagstens bundfals.

I den tagsten der er nederst (liggende på taget) skæres forsigtigt en rille der svarer til bøjlens bredde. Bøjlen klemmes ned over lægten, og øverste tagsten monteres igen.
Når tagbøjlerne er monteret korrekt, fastgøres en vandret aluminiumsstang på disse bøjler. Denne stang fungerer som en solid og stabil base, hvorpå solpanelerne kan monteres. Ved at bruge en vandret stang opnår man en jævn og ensartet montering af solpanelerne, hvilket er afgørende for både æstetik og funktionalitet.

Tegltag

Tegltag har en lang historie og har været brugt som tagdækning i århundreder. Oprindeligt blev teglsten lavet af ler, som blev formet og tørret i solen eller brændt i en ovn for at opnå hårdhed og holdbarhed. Den ældste kendte anvendelse af teglsten som tagdækning stammer fra oldtidens Mesopotamien, hvor lersten blev brugt til at dække bygninger og beskytte dem mod vejr og vind.

- Danmarks billigste solcelleanlæg

info@billigsolceller.dk
Nydamsvej 13, 6040 Egtved
CVR: 36 49 99 23